Klik op de bovenstaande button als je alle aangemelde scholen wilt bekijken. De deelperiode is gesloten.

Win een gratis buitensportnet voor jouw school!

Win het buitensportnet

Voetbaldoeltjes, een tafeltennistafel of een basketbalpaal, die kom je op de meeste sportvelden en schoolpleinen wel tegen. Maar een net dat geschikt is om te volleyballen of te tennissen, dat zie je niet zo vaak. Waarschijnlijk ook op jouw school niet. Maar nu heb je de kans!

Buitensportnet heeft daarom een hufterproof, duurzaam en weersbestendig buitennet ontwikkeld, gemaakt van het sterke materiaal RVS. Dit net is verstelbaar en kan niet alleen gebruikt worden als volleybalnet, maar ook voor het spelen van badminton, tennis en voetvolley.

Kan jouw basisschool of middelbare school wel zo’n uniek multifunctioneel buitensportnet gebruiken? Nomineer je school dan nu en maak kans op een gratis buitensportnet, 5 meter breed en in hoogte verstelbaar, ter waarde van € 4685,-. En wie weet staat er binnenkort zo’n mooi buitensportnet op het schoolplein of speelveld van jouw school.

Bekijk uitlegvideo

Laat andere mensen weten dat dit net voor hun school te winnen is

Hoe wordt de winnaar bepaald?

 • Elke deelnemende school krijgt een eigen pagina die gedeeld kan worden op social media (Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Pinterest, Snapchat,, et cetera)
 • Er wordt een top 10 samengesteld door:
  • De 5 scholen waarvan de pagina het meest gedeeld is op social media gaan naar de finale, zorg er dus voor dat je pagina zo vaak mogelijk gedeeld wordt!
  • De 5 scholen met de origineelste inzending qua motivatie, foto’s en video worden gekozen door Buitensportnet
 • De 10 scholen die doorgaan naar de finale krijgen allemaal 5 vrijkaarten voor de volleybalinterland Nederland - Bulgarije op donderdag 30 mei in Apeldoorn waar de winnaar van het gratis buitensportnet bekend gemaakt wordt
 • Tijdens de finale van deze actie wordt er 1 winnaar geloot uit de 10 scholen die nog in de race zijn. Deze loting wordt verricht door volleyballer en oud-olympiër Bas van de Goor voorafgaand aan de interland Nederland - Polen op 30 mei in Apeldoorn. De trekking vindt om 19:00 plaats en aansluitend kan gekeken worden naar de wedstrijd.

Hoe kun je meedoen?

 • Meld jouw school aan en vertel waarom jouw school dit gratis Buitensportnet verdient
 • Maak een goede foto van de locatie waar het gloednieuwe buitensportnet moet komen
 • Maak een foto waarop duidelijk te zien is waarom jouw school dit buitensportnet echt heel goed kan gebruiken
 • Stuur ons een origineel filmpje van maximaal 1 minuut waarin je vertelt waarom jouw school dit gratis buitensportnet verdient

Win een gratis buitensportnet voor jouw school!

Send this to a friend