OBS De Uilenbrink

Klik hieronder om deze pagina te delen:

Waarom moeten wij winnen?

Er zijn een aantal goede redenen waarom wij ontzettend graag dit buitensportnet willen winnen:

1. Ikzelf (aanmelder) heb een dubbelfunctie als leerkracht en sportcoach. Mijn taak is om op 18 verschillende basisscholen het bewegingsonderwijs op een hoger level te krijgen. Ik ben dus ook heel erg veel bezig met sport op onze eigen school. Zo'n buitensportnet biedt mij de mogelijkheid om ook op het plein volleybal, etc. onder de aandacht te brengen. Daarnaast kan ik na schooltijd ook mijn collega's voorbeelden geven wat je met zo'n net kunt doen tijdens je gymlessen. Enthousiasmeren van zowel leerlingen als leerkrachten dus.

2. We zijn op school heel veel bezig om op het plein verschillende mogelijkheden aan te bieden zodat kinderen kunnen spelen. Zo'n net past daar natuurlijk uitstekend in.

3. Foto's toevoegen heeft voor mij helaas geen zin. Ik zit namelijk in de werkgroep huisvesting omdat wij met dit groepje een hele nieuwe school aan het ontwikkelen zijn. Dit omdat wij een splinternieuwe school gaan krijgen. Ik als leerkracht betrek mijn groep 8 er ook bij. En als er 1 ding opvalt wat iedereen wilt, is dat we de hoogte in moeten gaan bouwen. Voordeel daarvan is dat we meer plein gaan creëren zodat we meer mogelijkheden hebben om te spelen en te sporten. En wat is er nu mooier als we onze nieuwe plein kunnen gaan voorzien van zo'n prachtig net.

4. Mijn groep, groep 8, is zo met de verbouwing van de school bezig. Ik zou het supergaaf vinden als mijn groep 8 as afscheidscadeau voor de school zo'n net gaat winnen.

Moet deze school winnen? Klik dan hier om deze pagina te delen: