St. Franciscusschool

Klik hieronder om deze pagina te delen:

Waarom moeten wij winnen?

De St. Franciscusschool is de enige school in Weiteveen en staat centraal in ons dorp. Op onze school zitten veel sportievelingen. Helaas voor deze leerlingen nodigt ons grote, maar saaie plein niet echt uit tot sport en bewegen. Het plein sluit niet helemaal aan bij de wensen van onze kinderen.

Nu zijn wij (een actieve groep vrijwilligers) druk bezig met plannen omtrent dit schoolplein. Om ons kale plein te veranderen in een multifunctioneel plein, waarin naast veiligheid en groen, het sporten en bewegen centraal staat.
Wij zouden graag voor onze kinderen zien dat: *er buiten gymlessen gegeven kunnen worden.
* er geoefend kan worden voor school/brede school sporttoernooien.
* na schooltijd ook echt gebruik kan worden voor spel en bewegen

Laten we nu heel toevallig jullie promotiefilmpje hebben gezien over het buitensportnet. Dit gaf aanleiding tot nog meer actie. Nu niet alleen door ons, maar vooral door onze sportieve kinderen.
Want wees nu eerlijk, hoe mooi zou het zijn dat dit buitenspeelnet op ons plein komt te staan.
Het past prima in ons idee van het nieuwe plein.

Onze kinderen kwamen nu wederom direct in actie. Ze hadden al eerdere acties gehouden voor het plein, mede door een sponsorloop.
Deze mooie opbrengsten zijn helaas niet voldoende om een buitensportnet aan te kunnen schaffen.

Kortom:
We willen dit prachtige buitenspeelnet heel graag winnen om ons plein compleet te maken en de wensen van onze kinderen in vervulling te laten gaan. WANT WIE GUNT DAT ONZE KINDEREN NOU NIET.

Moet deze school winnen? Klik dan hier om deze pagina te delen: