Badmintonnet voor buiten kopen? | Duurzaam en weerbestendig!

Duurzaam buiten badmintonnet

Het buiten badmintonnet is opgebouwd uit sterke materialen. Het net kan op drie verschillende hoogtes worden gehangen. Dit net staat altijd op spanning, hangt op de juiste hoogte en gaat vele jaren mee. Het buiten sportnet is een oplossing voor de standaard netten die binnen een korte tijd verweren of in slechte staat geraken..

Dankzij de verstelconstructie hangt het net altijd strak en gespannen en kan het net aangepast worden aan de lengte van de spelers. Het net zelf is gevormd uit sterk kabelnet. Dit materiaal is zeer duurzaam en er zullen dan ook geen gaten in het net ontstaan. Het buiten badmintonnet is verkrijgbaar in vaste hoogte en in een verstelbare variant.

Buitensportnet promo1Buitensportnet promo2

Buiten badmintonnet kenmerken

  • Verkrijgbaar in vaste hoogte en verstelbare variant
  • Verstelbaar in hoogter
  • Verschillende lengten mogelijk
  • Vandalisme proof
  • Weerbestendig
  • Duurzaam
  • Gecertificeerd door Keumerkinstituut
Bent u op zoek naar een badmintonnet van 5 meter of kleiner van bijvoorbeeld 3 of 4 meter? Of juist een groter net? Het buiten badmintonnet kan geheel op maat worden gemaakt. Ook een grotere lengte is mogelijk

Een ondergrond als zand, kunstgras, houtsnippers en zelfs stenen zijn geschikt om het net op te plaatsen en zijn een goede ondergrond om op te spelen.

Verschillende ondergronden zijn geschikt, zowel voor het plaatsen als het gebruik van het net. Desgewenst kunnen wij ook de beoogde ondergrond (zand, kunstgras, houtsnippers of stenen) voor u realiseren. Ons montageteam realiseert dit geheel op maat.

De voordelen van het badmintonnet buiten

In vergelijking met het standaard net kent dit net diverse voordelen.

Het is algemeen bekend dat nette snel verweren of in slechte staat raken, omdat de netten niet bestand zijn tegen weer en wind. Gevolg: netten die na een tijde in vervallen staat erbij hangen. Het net hangt door, er zitten gaten in en er wordt geen gebruik van gemaakt omdat het net niet uitnodigt om te spelen. Het buiten badmintonnet is speciaal ontwikkeld en uitgebreid getest om gegarandeerde oplossing te bieden voor deze veelvoorkomende problemen. Daarnaast is het net vandalisme proof en is het voorzien van een officieel keurmerk van het keurmerkinstituut.

Waar kan het badmintonnet voor buiten worden geplaatst?

Badmintonnet voor buiten kopen?

Wilt u graag eerst het net met eigen ogen zien? Dat kan! Neem dan contact met ons op om een kijkje te nemen bij onze demolocatie in Elburg of neem een kijkje elders in het land waar het buiten badmintonnet geplaatst is.